Wij staan voor je klaar!

Bianca

Bianca

Bianca is één van de drijvende krachten achter thuisverpleging Myriam en Bianca. Andere mensen helpen is haar passie, ze staat dus altijd met een lach klaar om mensen verder te helpen en te verzorgen.

Myriam

Myriam

Myriam begon 38 jaar geleden als zelfstandige thuisverpleging Myriam Van Keer toen ze juist afstudeerde als gegradueerde verpleegkundige. Ze wilt blijven leren, zo behaalde ze in 2022 een diploma als referentieverpleegkundige in de wondzorg.

Annelies

Annelies

Wanneer Annelies mensen verzorgt, kijkt ze altijd naar het geheel. Met haar expertise in Psychiatrie en mensen met psychische kwetsbaarheden, hecht ze daarom veel belang aan het mentale welzijn.

Heidi

Heidi

Heidi is niet alleen werkzaam als verpleegkundige binnen ons team, maar ook als zelfstandige pedicure en podoloog. Bovendien heeft ze veel expertise op het gebied van diabetesindicatie. Door deze aanvullende kennis en vaardigheden, gecombineerd met haar verpleegkundige kennis, voegt ze veel waarde toe aan ons team!

Elisabeth

Elisabeth

Naast haar uren bij ons, werkt Elisabeth ook in het woonzorgcentrum. Ze heeft een diploma als zorgkundige, tandarts-assistent en referente dementie met de nodige ervaring.

Els

Els

Els heeft al heel wat ervaring in de zorgsector. Ze doet dit dan ook met hart en ziel! Ze put veel voldoening uit het helpen van andere mensen, waardoor ze elke dag weer met een lach haar patiënten verzorgd.

Jij

Jij?

Wij zijn op zoek naar extra collega’s om ons toffe team te versterken! Ben jij op zoek naar een job binnen de thuisverpleging, contacteer ons hier.